Om Barrackas Records

Musiksmak och genres kan variera, men så länge det är innerligt och äkta, så är det på riktigt. Riktig musik, jordnära kompositioner och sanna harmonier, det är Barrackas vision och värdegrund. Det här är bolaget som är stort när det gäller det lilla.

Ett småväxt skivbolag med ett betydande innehåll

Barrackas är ett småskaligt, lyssnarnära och gediget bolag. Äktheten skapar innehållet, sätter standarden och träffar lyssnaren rakt i hjärtat. Oavsett om det handlar om visor, country eller folkmusik, så är rötterna det som ger musiken näring och nerv.

Produktion

Att skriva musik kan vara ett ensamt jobb, men är ofta även ett lagarbete. Dagens teknik gör det möjligt för kompositörer och textförfattare att sitta på olika orter och ibland även i olika länder under processen. De musikaliska rötterna pratar ett eget språk och färdas fritt och obehindrat. Musikfiler skickas fram och tillbaka och en vidsträckt skaparverkstad spiller nyskriven musik över gränserna. Skivförsäljning är ett av produktionsbolaget Barrackas viktiga ben, både egenproducerad musik och artistkollegors verk.

Studio

I Barrackas inspelningsstudio är det aldrig vare sig tomt eller tyst. Här pågår alltid nya projekt, stora som små. Det testas, nynnas, jammas och skapas i en aldrig sinande ström av kreativa gärningar.

Bokning

Att sälja musik handlar till stor del om att förmedla känslor. Personliga möten med publiken bygger nya broar och skänker glöd, intensitet och gör upplevelsen starkare, för både artister och lyssnare. En livespelning ger musiken så många fler dimensioner tack vare det känsloflöde som uppstår mellan publik och musiker. Barrackas Records bokar spelningar, turnéer och konserter som utlovar scennärvaro, nerv, skratt, tårar och blodfullt berättande.

BOKNING: 070 – 742 16 77

BARRACKAS RECORDS
– Musicerande vagabonder med musiken som rötter